Fixa dejten på Internet

Idag är Internetdejting ett av de vanligaste sätten som män och kvinnor hittar sin partner på. Den enklaste varianten av dejting på Internet är att man anmäler sig på en dejtingssajt, skriver en profil, kollar igenom de andras profiler och kontaktar de man tycker verkar intressanta.

fira

Men det finns mer avancerade dejtingsajter som specialiserar sig på att matcha människor mot deras intressen, värderingar mm. Man får fylla i mer eller mindre långa formulär om sig själv för att detta ska fungera.

Idag finns det massvis både gratis dejtingsajter och de som kostar och några erbjuder en gratis provperiod på några dagar. Det är bara till att testa sig fram och känna efter vilken som passar just dig bäst. Här har vi listat några av dessa sajter:

Dejtingsidan be2 har över 20 miljoner registrerade medlemmar, 43% män och 57% kvinnor. Man registrerar sig gratis och får ett personlighetstest, en profil och partnerförslag. För fler funktioner krävs det att man är betalande medlem. Besök be2 – hitta ditt livs kärlek (annonslänk)


En annan datingsajt som använder personlighetstest för att matcha de som söker kärleken är eDarling.


Match.com är Sveriges största nätdejtingtjänst med över en halv miljon registrerade medlemmar. Medlemskapet på Match.com är gratis men avancerade funktioner kostar. Besök Match.com – 500 000 singlar. Gratis medlemskap! (annonslänk)